Peste trei zile, Roxana Ciuhulescu se va casatori in fata lui Dumnezeu cu alesul inimii sale, iar in aceesi zi vor face si botezul micutului Cezar. Aceasta duminica va fi o zi magica pentru cei patru!

Va fi o zi cu o mare incarcatura emotionala pentru Roxana Ciuhulescu, Silviu, Ana (fiica Roxanei din casnicia anterioara) si micutul Cezar. Cei doi au ales un tort in forma de masina, flori din hartie si multe surprize pentru invitati. Cei doi vor fi cununati de acelasi preot care i-a cununat si pe bunii ei, iar acest lucru ii da mai si mai multe emotii.

Prin prisma tuturor intamplarilor nefericite cu fostul sau sot si scandalul mediatic pe care acesta il incepuse, Roxana nu credea ca isi va mai gasi fericirea. Dar lucrurile s-au schimbat in bine cand nu se astepta. A gasit un barbat care o intelege si o completeaza perfect, care are o relatie extraordinara cu fiica sa, din casnicia anterioara, iar acum sunt fericitii parinti ai unui baietel.

Vedeta TV cu cele mai lungi picioare din Romania s-a descurcat perfect cu organizarea ambelor evenimente! Si-a ales rochia de mireasa, pe care o va purta la biserica, si o salopeta foarte eleganta, pe care o va purta la petrecere. S-a pcupat personal de cele mai mici detalii si s-a gandit la toti invitatii sai. Vrea ca toata lumea prezenta la eveniment sa se simta perfect.

“Sunt bucuroasa, pentru ca ne va cununa parintele Petrisor. Tot el i-a cunat si pe bunicii mei. Pe 1 mai 1950 ei s-au casatorit doar civil, pentru ca bunicul era cadru militar, insa in 2001 le-am facut o surpriza. Am cumparat verighete si l-am rugat pe parintele Petrisor sa ii cunune religios. Iata ca mi-a venit randul si mie, iar parintele ma va cununa la Biserica Sfintilor din Bucuresti.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here