Circul Globus i-a propus un parteneriat pentru o serie de spectacole. Iar aceasta a acceptat fara ezitare, luand totul ca pe o provocare. Aparitia sa a fost de senzatie!

Sanda Ladosi, in varsta de 48 de ani, a slabit considerabil in ultima perioada. Acest lucru se datoreaza si problemelor sale cu legea. Anul trecut, in noiembrie 2017, ea si sotul ei au fost in atentia autoritatilor si ridicati de DIICOT. Acuzatia a fost de spalare de bani, iar prejudiciul depaseste un milion de euro. Directia Anti-Coruptie a pus sechestru pe toata averea celor doi.

Daca in urma cu 2-3 ani, artista se plangea de problema pe care o are cu kilogramele in plus, acum este de nerecunoscut. Fanii abia au recunoscut-o in pozele incarcate pe retelele de socializare.

Artista a avut o aparitie de senzatie in spectacolul de la Circul Globus, iar fanii abia au recunoscut-o:

“Lumea nu ma recunoaste, iar asta m-a amuzat teribil. Oamenii imi aud vocea, dar nimeni nu stie unde sunt. Am un machiaj misterios, care e realizat cu o munca de trei ore. Eu nu am numele nici macar pe afisul spectacolului, am o aparitie de cateva minute. Nu as fi putut sa imbrac acele costume daca aveam cu 15 kg in plus, ca inainte. Am pierdut in greutate aici, in doua luni si jumatate, din cauza stresului. Nu a fost o dieta. Nu aveam timp si nici stare sa mananc. Eram agitata, cu gandurile la lucrurile pe care trebuie sa le fac. Acum m-am stabilizat, pragul psihologic l-am depasit. Acum mananc si slanina cu ceapa, dar nu fac excese.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here