A fost dragoste la prima vedere intre cei doi. La nici doi ani de cand s-au cunoscut, Meghan Markle si Printul Harry s-au casatorit anul acesta, in luna mai. Au avut una dintre cele mai frumoase si vizionate nunti regale. Au avut parte de o ceremonie spectaculoasa la capela St George de la Palatul Windsor. Acum Ducessa de Sussex ii da motive de ingrijorare Printului Charles.

Cel mai asteptat moment de Familia Regala, dar si de admiratorii acesteia era momentul in care Meghan va anunta ca este insarcinata. Printul Charles devine bunic pentru a patra oara, dar este primul nepot care vine din partea fiului sau mai mic, iar acest lucru l-a emotionat foarte mult. Printul Harry a fost mereu rebelul familiei, iar faptul ca va deveni tatic il va face mult mai responsabil.

Printul Charles a ridicat o problema destul de grava pentru generatiile urmatoare: poluarea. Isi doreste o lume mai curata si mai responsabila, in care nepotii sai sa creasca fara griji, stiind ca nu ii va putea ocroti la infinit: “Ma pregatesc sa am un nepotel si cred ca si o parte din voi sunt in aceasta situatie. Mi se pare ca suntem nebuni daca ii aruncam intr-o lume complet poluata, afectata, de-a dreptul. Toti copiii merita un viitor mai bun!”

Meghan Markle si Printul Harry sustin ca a fost dragoste la prima vedere, avand in vedere ca s-au cunoscut dupa jumatatea anului 2016, iar in anul 2018 s-au sicasatorit. Iar acum urmeaza sa devina parinti. La momentul respectiv, printul Harry a declarat ca i se pare ca traieste un vis de cand a intalnit-o pe Meghan si ca “astrele i s-au aliniat”. Ducii de Sussex sunt plecati intr-un turneu regal in Pacific, iar de duminica se afla in Noua Zeelanda. Aici vor sta 4 zile si este ultima lor destinatie.

Au intampinat foarte multe dificultati pe parcursul relatiei lor: lui Meghan Markle i-a fost putin dificil sa se acomodeze cu protocolul regal, insa cele mai grele momente au venit din partea familiei sale, care, pentru bani, a pornit un adevarat scandal in presa. Foarte multe detalii din viata lor de familie au facut inconjurul lumii, lucru deloc placut pentru actrita americana. A beneficiat constant de sprijinul cumnatei sale, dar si a intregii familii regale, iar situatia a fost gestionata cu tact. Acum, conflictul pare ca pierde din intensitate si poate sa isi vada linistita de sarcina sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here