Carmen de la Salciua si Culita Sterp au format unul dintre cele mai indragite clipuri de cantareti. Faceau o echipa perfecta pe scena, dar si in viata personala. In urma divortului, viata cantaretei a fost mult mai expusa decat si-ar fi dorit. A depasit momentul greu si si-a gasit un alt partener de scena, iar Culita nu s-a lasat mai prejos – are si el o noua partenera care ii seamana perfect fostei sotii.

Carmen de la Salciua este una dintre cantaretele din Romania care se bucura de o foarte mare notorietate in momentul de fata. A fost in atentia presei atunci cand a anuntat ca va divorta de sotul ei. Vestea a venit pe neasteptate pentru toata lumea, mai ales ca cei doi se casatorisera cu foarte putin timp in urma, in luna septembrie 2017. Desi cei doi mai au contracte de onorat impreuna, acestia isi fac treaba pe scena cu profesionalism, insa se evita dupa terminarea evenimentului pe cat posibil. Pe scena dau dovada de profesionalism si nimeni nu ar crede ca ei s-au despartit.

In urma cu cateva zile, Carmen de la Salciua a luat hotararea de a-l inlocui pe Culita Sterp cu un alt interpret si au lansat impreuna o melodie: “Dragii mei, o melodie dragoste alaturi de Mihai Sicoe, o voce deosebita, dedicata tuturor indragostitilor! Sper sa va placa! Eu compun melodii pentru suflete si mi-ar placea sa nu asociati aceste lucruri pe care le pregatesc pentru voi cu o parte din trecutul meu! Mi-ar placea sa va bucurati de aceasta melodie, fiecare are loc sub soare, sanatate sa fie sa le putem face si duce pe toate! Va multumesc! Sper sa va placa.”

Cantareata a ales doar sa il prezinte pe noul sau partener de scena, insa “raspunsul” venit din partea lui Culita Sterp a fost catalogat drept aroganta. Si-a gasit si el o noua partenerea, care ii seamana leit fostei sale sotii. Nu este foarte cunoscuta in lumea muzicala, insa Culita crede foarte mult in ea. El a luat decizia de a pleca impreuna in Dubai pentru a filma noul lor videoclip. Andreea Ardeleanu este la inceput de cariera si a acceptat cu mare bucurie propunerea venit din partea fostului sot al lui Carmen de la Salciua.

Culita Sterp alaturi de Andreea si intreaga echipa de filmare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here