Smiley este unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania la ora actuala. Este tot mai des in vizorul presei datorita relatiei pe care o are cu Gina Pistol, dar pe care nu si-o asuma. Dupa o lunga relatie cu Laura Cosoi, acesta a refuzat sa se mai afiseze cu o alta femeie dupa despartirea de frumoasa blonda.

Smiley este plecat in primul sau Turneu National pentru a-si promova noul sau album, “Confesiune”. Una dintre opririle sale a fost chiar in orasul sau natal, Pitesti. Evenimentul s-a desfasurat la Casa de Cultura a Sindicatelor si a fost pentru prima oara cand a avut-o in public pe bunica sa, acest lucru emotionandu-l foarte tare: “Intotdeauna am emotii foarte mari atunci cand sunt acasa la mine, dar acum, mai ales, ca a venit bunica sa ma vada pentru prima oara intr-un concert. Sunt fericit pentru tot ceea ce mi se intampla si pentru bucuria oamenilor care ne sunt alaturi la fiecare concert.”

Prima declaratie a bunicii emotionate, care abia isi gasea cuvintele de fericire: “Nemaipomenit de bine, simteam ca zbor, plutesc. M-am bucurat nespus de mult”. Smiley a povestit ca membrii familiei sale voiau sa isi cumpere bilete la concertul sau, acesta spunandu-le ca deja le pregatise invitatii.

Smiley poate fi vazut pe data de 13 noiembrie la Craiova, la Sala Polivalenta, unde deja s-a suplimentat numarul de bilete cu inca 400 de locuri, cererea fiind foarte mare, pe 14 noiembrie la Targu Jiu, pe 15 noiembrie va fi la Timisoara, iar pe 18 noiembrie la Constanta, unde va incheia seria concertelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here