Razvan Botezatu colaboreaza cu postul de televiziune AntenaStars doar pe perioada verii. Fiind sub contract cu postul de televiziune, acesta nu are voie sa apara la o alta emisiune televizata. Practic, este nevoit sa isi gaseasca un alt job.

Cea care i-a fost alaturi dintotdeauna a fost Bianca Dragusanu, iar cand i-a fost greu, i-a intins o mana de ajutor si l-a angajat la ea la atelier. Fiind omul sau de baza, aceasta s-a suparat foarte tare cand a lasat-o balta. Mai presus decat un angajat, aceasta l-a vazut ca pe un foarte bun prieten, pe care il lua peste tot cu ea si incerca sa il ajute sa depaseasca aceasta perioada grea. Mai ales ca el nu avea niciun venit de la postul de televiziune pe toata perioada in care nu lucra.

Conform surselor din anturajul Bianca Dragusanu, aceasta a impartasit dezamagirea cu prietenele sale: “Bianca s-a suparat foarte tare pe Botezatu. Ea a cosiderat ca i-a intins o mana de ajutor, iar acum, cand avea nevoie si mai mare de el, Razvan a decis sa plece. E suparata foc, nu isi mai vorbesc de cand a anuntat-o ca a luat decizia sa plece in Germania. Ea era abia intoarsa de la emisiune, iar Razvan a anuntat-o ca pleaca.”

Razvan Botezatu si-a vandut masina si tot ce avea pentru a-si achita un credit mai vechi, iar acum tot ce isi doreste este sa plece din Romania. Isi ia doar catelul cu el, pentru care deja a aranjat transportul. Surse din apropierea celor doi au declarat ca Bianca il evita pe cat posibil pe Razvan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here