Oana Roman s-a afisat in ultima perioada la evenimentele mondene fara sotul sau. Era o prezenta constanta la bratul sau. Gurile rele au speculat existenta tensiunilor intre cei doi si au spus ca este vorba despre o racire a relatiei.

Oana Roman si Marius Elisei sunt casatoriti de 4 ani si au impreuna o fetita, Izabela, pe care cei doi o iubesc enorm si ar face orice pentru binele ei. Faptul ca Oana a inceput sa isi faca aparitia tot mai des, fara Marius, la evenimentele mondene a inceput sa ridice multe semne de intrebare in randul participantilor, dar si al jurnalistilor.

Adelina Pestritu si-a boteza fetita in acest sfarsit de saptamana, iar Oana nu avea cum sa lipseasca de la importantul eveniment, cele doua fiind foarte bune prietene. Surprinzator a fost faptul ca a venit si de aceasta data singura. Si-a facut nenumarate fotografii cu persoanele pe care le cunostea, dar si cu decorul ales de Adelina pentru botez, pe care le-a incarcat pe retelele de socializare.

Tinand cont si de faptul ca a dansat toata noaptea, a socializat cu toti invitatii si a afisat un zambet pana la urechi toata noaptea, i-a determinat pe jurnalisti sa o intrebe ce se intampla cu sotul sau si de ce nu este prezent. Explicatia Oanei a fost faptul ca trebuia sa fie prezent la un alt eveniment si au ales sa isi imparta atributiunile.

Si pentru faptul ca a venit neinsotita la Influencers Party aceasta a avut o explicatie: “Marius se simte foarte bine dupa operatia la picior. Este foarte bine, dar lui nu-i place sa mearga la mondenitati. Prefera sa stea acasa cu Isa, cum este cazul si acum. El stie ca eu trebuie sa socializez cu toata lumea si alege sa stea acasa, linistit. Nu e genul de barbat innebunit dupa petreceri. Ma bucur ca operatia lui a fost un succes, a si inceput sa conduca la o luna si un pic dupa interventie. Am din nou un ajutor de nadejde in sotul meu.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here