Sunt cateva zodii care sunt extrem de temperamentale si de dificile atunci cand vine vorba de a avea o relatie. 

Sunt extrem de sociabile si prieteni de nadejde, pe care te poti baza oricand, dar lucrurile se schimba atunci cand vine vorba despre relatia lor cu persoana iubita. Iata care sunt acesti nativi atat de dificili:

  1. Scopionul: Sunt extrem de dificili atunci cand sunt implicati intr-o relatie. Ai parte de doua temperamente diferite: ba sunt foarte afectuosi si te sufoca, fara sa isi dea seama, cu atentia pe care ti-o ofera, ba 10 minute mai tarziu se transforma intr-o persoana morocanoasa si foarte greu de suportat, datorita capriciilor sale. Este greu de inteles la ceea ce se gandeste, iar daca ceva nu le convine, imediat isi schimba starea de spirit, fara a spune ceea ce s-a intamplat. Se asteapta sa stii ceea ce isi doresc, fara sa ii intrebi. Nativii acestei zodii sunt foarte greu de citit, iar acest lucru le dauneaza si mai mult in relatia pe care o au. Tot timpul cauta sa se protejeze si le este frica sa se deschida in fata persoanei iubite!
  2. Varsator: Cauta mereu sa fie independenti si nu le place sa devina vulnerabili in fata altei persoane, chiar daca vorbim despre sufletul pereche, cu care isi impart casa. Evita sa vorbeasca foarte mult despre sentimentele lor, iar partenerului ii este foarte greu sa ii inteleaga. Evita sa ramana ca inima franta, daca relatia se va incheia, iar in acest mod prefera sa se protejeze. Simt nevoia sa fie intelesi de catre partener, iar cand acesta nu reuseste sa isi dea seama ce isi doresc, nativii din zodia Varsator sunt profund dezamagiti.
  3. Sagetator: Evita sa isi ia angajamentul unei relatii pentru ca nu le place acest lucru. Gandul ca sunt legati de o anumita persoana nu face decat sa ii indeparteze de partener. Nu dau senzatia, la inceput, ca sunt persoane dificile, asta pentru ca nici nu dau sanse reale relatiei. Prefera sa flirteze mereu si relatiile pasagere, care nu le provoaca dependenta sa o anumita persoana. Le este mai convenabila o relatie de scurta durata, decat un angajament de durata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here