Dorian Popa este un indragit artist din Romania si are mii de fane. Insa inima sa este a iubitei sale, Claudia. De altfel, si ea este o fata foarte sexy. Din pacate pentru cei care si-ar dori o relatie cu unul dintre cei doi, acestia nu iau in calcul varianta despartirii, ba chiar isi fac planuri de viitor.

Claudia, iubita artistului, in varsta de 36 de ani, vorbeste pentru prima data dechis despre relatia lor si ceea ce si-au propus pentru urmatorii ani. Aceasta are o fabrica, unde confectioneaza haine si este foarte mandra de acest lucru. Nu se considera designer vestimentar, insa vrea sa se muleze pe cerintele clientelor sale: “Invat si eu de la altii, au trecut cativa ani de cand fac chestia asta (design vestimentar, n.r.). Trec anii si invat mereu cate ceva.”

Recunoaste insa ca Dorian nu tine cont de sfaturile ei, el avand alte prioritati: “Dorian nu este pasionat de moda, la el este foarte importanta masina sportul, se imbraca de nevoie si este genul de om care pune pe primul loc sa se simta el bine si comod. Inainte sa iasa din casa ii dau tot timpul sfaturi, dar nu prea tine cont, nu. Imi spune tot timpul ca in ziua de azi, suntem imbracati in saci.”

Claudia a marturisit ca nu crede in casnicie si ca un act nu ii va schimba viata cu nimic si o inspaimanta mai tare decat faptul ca multi oameni nu vin de placere, ci din obligatie. Cel mai mult isi doreste un copil al lor, dar si sa infieze unul: “Eu am vorbit cu Dorian si de o eventuala infiere a unui copil, pe langa copilul nostru biologic, pentru ca mi se pare un lucru foarte nobil, imi doresc foarte mult chestia asta. Dupa un copil biologic, va urma si chestia asta.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here