Andrei Paunescu este fiul regretatului Adrian Paunescu si solistul trupei “Totusi”. In varsta de 49 de ani, acesta nu a vorbit despre familia sa niciodata. Iar acum au iesit toate detaliile la iveala.

Sunt putini cei care stiu ca Andrei Paunescu a devenit pentru prima ora parinte cand era doar un elev de clasa a zecea, la Liceul de filologie-istorie “Zodia Kosmodemianskaia”, din Bucuresti. Ca a fost o coincidenta sau nu, si fiica sa a devenit mama pentru prima data la aceeasi varsta, iar solistul a devenit bunic la doar 32 de ani.

Andrei are o viata implinita, are zeci de concerte lunar alaturi de renumite trupe de folk, preda jurnalismul la o facultate particulara din Bucuresti si nu renunta la pasiunea sa de a compune poezii. Dar mai presus de toate aceste lucruri, el este un tatic de nota 10. A experiemntat acest rol pe cand era doar un copil, la 16 ani, dar si-a facut treaba cu brio. Desi s-a despartit de mama primei sale fetite, a pastrat o relatie extraordinara cu ea. La varsta de 32 de ani, fiica sa l-a facut cel mai tanar bunic din showbiz.

In tot acest timp a avut cateva relatii amoroase, insa singura care l-a determinat sa mai faca inca un copil a fost partenera sa de scena, Maria. Micuta Adriana a venit pe lume cand acesta a implinit 46 de ani, umplandu-le viata de fericire: “Cand era foarte mica nu se potolea la nimic. Nici la jucarele, nici la mangaieri, nici la alinturi. Se potolea doar cand auzea chitara.”

Alaturi de iubita sa, Maria, si fiica lor Adriana

Alaturi de fiica sa, Andreea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here