Dacă ești o femeie inabordabila devii o provocare pentru bărbatul Scorpion! Urăște femeile care se lasă ușor și ajunge sa se îndrăgostească de cele puternice care par greu de abordat.

In viziunea lui, femeia ideală lângă care ar trai toată viața, este independenta, puternica, care are standarde bine definite și după care tânjește toată lumea. Este mândru sa aibă o partenera dorita de mulți, știind ca toți ochii sunt după ea, iar aceasta ii aparține lui trup și suflet.

Apetitul sexual atinge cele mai înalte cote și va folosi orice tactica sa te facă sa cazi in brațele sale și își dorește sa renunti la orice inhibiție.

Scorpionul este o fire pasionala, sensibilă și fermecătoare dar cu toate astea poate deveni agresiv și se bagă cu forța in viața ta, iar asta o face râzând.

Desi este prietenos la prima vedere acesta este foarte răzbunător. Ii place sa facă planul din timp și apoi sa treacă la atac, niciodată nu se răzbuna fără sa plănuiască dinainte.

Dacă nu știai pana acum, este cazul sa afli ca un Scorpion nu se răzbuna direct pe tine ci prin cei apropiați, ori îți fura prietenii, ori iubita sau te poate denigra in fata celor din jur.

De sărbători, revine in viața Scorpionului, o persoana din trecut care reușește sa îl bulverseze și sa îl facă sa fie mai pasional. Aceasta revenire, pare a fi una favorabilă dacă știți sa abordați situația și sa ii oferiți răspunsurile de care are nevoie.

Anul se încheie cu bine pentru Scorpioni și le aduce un an nou tumultuos cu răsturnări de situație!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here