Dana Razboiu este o cunoscuta prezentatoare de stiri din Romania, aflandu-se mai bine de un deceniu la pupitrul stirilor de seara difuzate de postul de televiziune TVR 1. Insa, anul 2010 a fost cel care a adus mari schimbari in viata ei, cand a fost nevoita sa se mute la Viena.

Motivul pentru care a parasit tara a fost fiul sau, Marc, baiatul ei din a doua casnicie cu Bogdan Enoiu, a avut probleme de sanatate. Singura clinica mai apropiata care ii putea oferi tratamentul necesar micutului se afla in Austria, iar Dana Razboiu a luat decizia de a se muta pentru binele fiului sau fara a sta pe ganduri.

Aceasta a anuntat de curand ca divorteaza si de cel de-al doilea sot, dupa mariajul esuat alaturi de Ovidiu Branzan.

Vestea a dat-o chiar ea, pe retelele de socializare: “Sunt o mama singura si sunt foarte fericita cu noua mea viata!

Pentru rolul de mama dau 100% din sufletul meu si imi iese. Si pentru cel de sotie am dat 100% si nu stiu daca am facut bine. Dragii mei instaprieteni va rog aveti grija cui oferiti timpul vostru, anii vostri, energia si sufletele voastre. Dati-le copiilor vostri si nu veti regreta, dar in rest va rog fiti atenti, fiti intelepti si ascultati-va instinctul. Nici cei mai vicleni oameni nu va pot pacali instinctul daca aveti incredere in ce simtiti. Aveti incredere in voi si in instinctul vostru.

Unii oameni sunt foarte toxici, mai ales aceia care incearca sa va cucereasca cu orice pret. Dar pentru ca aici suntem pe Instagram o sa raman pozitiva, o sa tin pentru mine dezamagirile si o sa va spun doar ca, desi vacanta s-a terminat, noi trei ramanem nedespartiti si puternici impreuna.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here