Prezentatoarea TV i-a luat locul Biancai Dragusanu, iar la 2 saptamani de cand a inceput emisiunea, acesta s-a enervat foarte tare. A fost momentul in care a decis ca va schimba regulile jocului. Iar acum a dat si un ultimatum tinerilor participanti la emisiune.

Andreea Mantea a decis sa schimbe regulile “jocului” pentru ca i se pare ca cei prezenti in platou pentru a-si gasi jumatatea au venit doar pentru a fi vazut la TV. Tinerii nu dau senzatia ca se afla in platou pentru a-si face o relatie. Andreea Mantea i-a anuntat inca din prima ei emisiune ca regulile se vor schimba dupa ce va incepe sa ii cunoasca mai bine si se va obisnui cu formatul emisiunii pe care acum o modereaza. Insa nu a fost ascultata. Fiecare a facut ce a stiut mai bine.

Ieri, aceasta a avut o replica acida la adresa participantilor la emisiunea sa:

“Concurenti la ce? Ca nu concureaza la nimic, deocamdata. Ba asa pare, pare ca suntem la o emisiune la care concurati la ceva anume. la care e mai tare in gura, care-i mai tare la barfa, care-i mai tare la, nu stiu, jignit.

Iar azinu a revenit la sentimente mai bune, ba chiar a accentuat faptul ca vrea sa vada cupluri in platou, nu oameni care vin doar la barfa:

“E cea mai frumoasa luna, e cea mai importanta luna din an. Si nu zic asta pentru ca e luna in care m-am nascut eu. Atunci se strang cele mai mari bogatii, roadele pentru care am muncit tot anul. Si, pentru ca noi strangem bogatii, o sa merg si eu la tara sa culeg via, altceva nu am ce sa strang. As fi vrut roade in emisiune, dar nu avem nici macar un cuplu. Eu nu am ce sa culeg. As vrea, daca se poate, pana pe 20, sa vad macar trei cupluri. Macar 3, nu zic mai multe.”

 

1 COMENTARIU

  1. Mi se pare buna ideea de a face bilantul emisiunii ,, Te vreau linga mine,, Scimbati regula emisiunii. Daca unul din candidati sunt pentru a treia oara in situatia de refuz pleaca din emisiune!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here