Cei 20 de concurenti din acest sezon au inceput concursul in Republica Dominicana. Batalia se da pentru marele premiu in valoare de 100.000 de euro. Prezentatorul emisiunii, echipa de productie si concurentii au inceput filmarile de cateva zile. 

Pentru multi plecarea in Republica Dominicana pare a fi o vacanta, dar nu este nici pe departe asa. Toata echipa de productie, impreuna cu cei 20 de concurenti muncesc foarte mult. Din pacate, primele conflicte nu au intarziat sa apara. Unii concurenti sunt obisnuinti sa se concentreze in conditii de stres si intr-un ritm alert, insa nu toti. Iar acest lucru s-a vazut.

What’s Up este o persoana sensibila, care pune totul la suflet. Asa s-a intamplat si in cazul tensiunii pe care a avut-o cu echipa Razboinicilor. Si-a sustinut punctul de vedere pana in panzele albe. Iar cum el nu poate vorbi decat la testimonialele din pauza concursului, sotia sa a fost invitata la FanArena, emisiunea dedicata fanilor Exatlon.

Aceasta a “dat din casa” si a spus cum este adevaratul What’s Up:

“E vulcanic, dar daca se simte jignit, intepat, daca simte ca nu e corect ce se intampla. E foarte inteligent si cred ca o sa inteleaga ca trebuie sa puna stop sentimentelor. Va intelege. El va ramane acolo cat va vrea. El e dement, incredibil de ambitios. Intotdeauna va gasi o solutie, indiferent de situatie.”

Simina, sotia cantaretului, si-a spus parerea si in legatura cu conflictul dintre el si ceilalti concurenti:

“Cred ca a fost provocat. El este mai vulnerabil, nu e sportiv de performanta, e artist, e mai sensibil. El nu cauta nod in papura, eu asa il cunosc. Poate acum descopera alte laturi ale lui. El stia ca e corect ce face, altfel nu isi sustinea punctul de vedere.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here