Corina Caragea, in varsta de 36 de ani, este o soferita pasionata si cu greu ar putea cineva sa o convinga sa renunte la masina, fiind mereu pe fuga. Dincolo de problema vietii agitate mai gasim un motiv pentru care vedeta sta mereu in trafic, de placere. Defileaza pe strazile Capitalei cu un bolid de lux, o adevarata bijuterie pe patru roti, care are si un pret pe masura, de 100.000 de euro.

Este aproape imposibil s=acum sa o dai jos pe focoasa prezentatoare a stirilor sportive de la Pro Tv din masina pe care o conduce, un Porche Cayenne, care ajunge la suma de 100.000 de euro cu toate dotarile. Vedeta Pro Tv se simte ca o printesa in palatul ei, in masina care o poarta acolo unde isi doreste. Singura problema a Corinei este aglomeratia din trafic.

Dar atunci cand asteapta la semafor, vedeta isi petrece timpul facand mici sedinte foto, din care si noi am putut sa surprindem interiorul de lux. Vorbim de o editie speciala si limitata in gama Cayenne, denumita Platinum Edition.

Pe langa dotarile care ii usureaza foarte tare partea de sofat, Corina se bucura si de un confort sporit. Masina are interiorul din piele bej, scaunele fiind incalzite. Nu este deloc rau pentru stirista noastra, avand in vedere ca cu ani in urma cand nu era vedeta bruneta noastra a condus o masina absolut banala.

“Prima mea masina a fost Dacia lui tata. De multe ori am ramas in mijlocul intersectiei cu masina aceea. Am multe intamplari haioase cu Dacia mea, care a contribuit la experienta mea ca sofer“, povestea Corina.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here