Mirabela Dauer este una dintre cele mai interprete de muzica usoara din Romania. In varsta de 71 de ani, aceasta nu renunta la concerte de dragul fanilor sai si marturiseste ca se incarca atunci cand simte enrgia acestora. Cantareata a vorbit pe larg despre momentul greu din viata sa, pe care l-a trecut cu bine!

Inceputul de an a fost unul destul de greu pentru Mirabela Dauer din punct de vedere medical. Cand s-a intors din Israel, artista a inceput sa se simta din ce in ce mai rau. Desi trebuia sa plece intr-o excursie alaturi de prietenii sai, a declarat ca a simtit ca este momentul sa o amane si sa mearga la un control medical.

Cantareata a trecut printr-o operatie foarte grea la rinichi. A fost nevoie sa i se extirpe un rinichi pentru a nu-i pune sanatatea in pericol. Medicii i-au descoperit o tumoare si a fost nevoie de interventie chirurgicala de urgenta. Din fericire, acum se simte bine si deja si-a reluat concertele.

Interpreta a declarat ca a presimtit ca trebuie sa mearga la doctor:

“Dumnezeu m-a trimis la analize si tocmai de-asta am stiut intotdeauna ca voi fi bine. Nu mi-am facut griji nici macar o clipa. Eu consider un lucru: atat timp cat nu faci rau nimanui, Dumnezeu te iubeste.  Cred ca fiecare primeste ce sadeste.”

Nu pierde nicio ocazie de a-i multumi lui Dumnezeu ca este sanatoasa. Si-a pus toata nadejdea in El, iar acum a fost rasplatita. Cantareata ii multumeste lui Dumnezeu si pentru faptul ca are in jurul sau oameni care o iubesc si o sustin neconditionat:

“Acum sunt foarte linistita pentru ca am oameni foarte buni langa mine. N-am avut niciodata pe nimeni alaturi de mine sa impartim munca. Am doua prietene de 35-36 de ani care acolo s-au impietrit, cu care ma pot ajuta tot timpul si sunt alaturi de mine. Fara acesti prieteni, fara aceasta mica familie pe care o am nu cred ca faceam nimic. Ei au fost langa mine. Dumnezeu si aceasta mana mica de prieteni care tin la mine.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here