Pe data de 19 mai 2018 a avut loc cel mai mare eveniment al Casei Regale din ultimii ani, si anume casatoria Printului Harry cu actrita americana Meghan Markle. Nunta a fost urmarita de 2 miliarde de oameni de pe intreg globul, fiind un eveniment de maxim interes. 

Printre motivele care au tinut in fata televizoarelor atat de multi oameni a fost si curiozitatea. Toata lumea isi imagina cum arata rochia de mireasa a lui Meghan, insa voiau si confirmarea. Si bineinteles ca s-a ridicat la inaltimea asteptarilor. A stralucit in ziua nuntii!

Masurile de siguranta au fost extreme in ziua nuntii, iar din acesta cauza multi nu au reusit sa o admire pe Ducesa de aproape. Majoritatea persoanelor prezente la ceremonie au putut sa o observe pe Meghan doar de la distanta sau din fata televizoarelor. Iar reprezentantii Palatului Kensington au facut un anunt care i-a luat pe multi prin surprindere: curiosii vor putea admira rochia Ducesei de Sussex de aproape incepand cu data de 26 octombrie.

Aceasta va fi espusa la Palatul Windsor. Reprezentatii au declarat de ce au luat aceasta decizie: “Expozitia „O nunta regala: Ducele si Ducesa de Sussex” va cuprinde rochia Givenchy creata de Clare Waight Keller, alaturi de voalul purtat de catre Meghan. Itr-adevar, fotografiile ambelor piese au impanzit internetul in foarte scurt timp. Fiecare dintre acestea, insa, are mici detalii care vor putea fi acum observate indeaproape de vizitatori. Voalul, spre exemplu, este brodat cu flora celor 53 de tari ale Commonwealth-ului.”

Totodata, va fi expusa si tinuta Printului Harry.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here