Ozana Barabancea este soprana la Opera Romana si profesoara de canto, talentul sau fiind greu de contestat, ea fiind extrem de apreciata in Romania, cat si peste hotare. A avut mereu o nemultumire in ceea ce o priveste, mai exact kilogramele in plus, care au deranjat-o intotdeauna si ii stirbeau increderea in sine.

Aceasta a luat decizia de a apela la ajutorul specialistilor pentru o interventie chirugicala dupa mai bine de trei luni in care a avut discutii intense pe baza acestui subiect. In varsta de 49 de ani, este o prezenta care emana energie pozitiva de fiecare data si este mereu cu zambetul pe buze.

De cand a reusit sa slabeasca peste 40 de kilograme se declara o femeie fericita si implinita. Ce-i drept, recuperarea a fost destul de grea, pentru ca a fost nevoita sa isi cantareasca toata mancarea si sa urmeze un regim strict, lucru cu care nu a fost obisnuita pana atunci.

Dar a reusit mereu sa ramana motivata, iar acum se mandreste cu un corp superb, pe care il pune in evidenta ori de cate ori are ocazia:

“Mi-a fost foarte greu sa ma misc, fiind foarte grasa, oboseam foarte repede. Nu a fost o decizie simpla, dar sunt cu totul si cu totul alt om.”

Pentru ca se mandreste cu corpul sau dupa ce a slabit, aceasta a incarcat pe contul sau de socializare o fotografie facuta in urma cu trei ani, cand nu incepuse inca procesul de slabire si una recenta, cand a scapat de surplusul care o deranja.

Comentariile in care este felicitata de catre internuauti nu au intarziat sa apara, majoritatea apreciind faptul ca a reusit ceea ce si-a propus, iar acum arata mai bine ca niciodata.

Aceasta a inceput si un program intensiv la sala de sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here