Mihaela Radulescu a facut recent declaratii despre povestea de dragoste dintre ea si celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner.

Mihaela Radulescu formeaza un cuplu fericit impreuna cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner, cu care se intelege perfect. Intr-un interviu acordat pentru revista Unica, vedeta a oferit mai multe detalii despre relatia lor. Ea a marturisit si cum reusesc sa duca la capat o relatie in care ambi locuiesc in tari diferite in majoritatea timpului insa au reusit sa ramana impreuna de mai bine de cinci ani.

„E un love story aproape cinematografic, mai ales ca e chiar o poveste atipica: nu locuim intr-o singura casa, ci in doua, locuim in tari diferite, dar nimic nu ne-a incurcat sa ramanem impreuna de aproape cinci ani. N-am programat vietile in asa fel incat sa nu treaca mai mult de doua saptamani fara sa ne vedem, dar si petrecem tot mai mult timp impreuna, fie acasa, fie prin lume.

E altfel, e ce ne place, e dupa regulile noastre, chiar un pic neconventionale, dar e o iubire minunata si puternica. Am batut planeta impreuna, am asistat la evenimente si momente unice din lumea lui si sunt recunoscatoare ca imi impart viata cu un barbat grozav, care stie sa ma faca fericita si pe care ador sa-l fac fericit.

I-am fost alaturi in atatea situatii importante pentru el, iar acum a venit randul lui sa ma sustina in noua mea emisiune de la PRO TV, unde trebuie sa stau departe de casa trei luni. Pai, cum sa nu-l iubesc si cum sa nu ma simt iubita, daca vine sa ma vada la filmari, in Romania, de peste mari si tari, in creierii unor munti la care se ajunge greu, mai ales cu zapada asta nemiloasa ? Asa e la noi. E altfel. E extrem. E frumos”, a declarat Mihaela Radulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here