Adela Popescu si Radu Valcan sunt in culmea fericirii de cand au devenit parinti a doua oara, insa prezentatoarea Tv isi doreste foarte mult si o fetita, asta insemnand ca in viitorul apropiat va da fericita veste ca este insarcinata pentru a treia oara.

Cei doi se bucura de momentele fericite, mai ales de cand familia s-a marit. Cei patru petrec foarte mult timp impreuna, mai ales ca si Adela, cat si Radu sunt acasa in aceasta perioada.

Avand foarte mult timp liber la dispozitie, Adela deja a inceput sa isi faca planuri pentru botezul micutului Andrei. Prezentatoarea vrea sa invite doar familiile si prietenii apropiati, dar si asa tot se strang aproximativ 80 de persoane. De partea artistica, in schimb, se va ocupa fratele ei, care are o trupa de cover-uri si promite distractie pe cinste pentru petrecerea organizata nepotului sau:

“Asteptam sa se mai incalzeasca. Am facut lista deja, cred ca vor fi in jur de 80 de invitati. Toti apropiati si dragi. Acum ne gandim la o locatie potrivita. Fratele meu mai mare are o trupa de coveruri, de care se ocupa in timpul liber, si i-am smuls promisiunea ca ne va canta si noua la botez.

Cu siguranta vom mai pregati surprize pentru invitati, dar in clipa asta chiar nu am stabilit nimic. Un lucru e clar, avem „pofta” de distractie. Daca tot nu avem timp sa mergem la club, macar la petrecerea noastra sa dansam pana nu mai putem! Data nu e stabilita nici ea, asa cum spuneam, ne dorim sa se mai incalzeasca.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here