Gabriela Cristea s-a casatorit cu Tavi Clonda religios, dar au organizat si botezul celei de-a doua fetite a lor, care va avea loc intr-un cadru de poveste. Prezentatoarea a radiat de fericire in aceasta zi, vazandu-si visul implinit. A purtat doua rochii de mireasa si a varsat lacrimi de fericire.

Cea mai mare dorinta a brunetei a fost sa devina mama, chinuindu-se ani la rand ca visul sau sa devina realitate, cheltuind sume impresionante de bani pe tratamente medicale. Dupa venirea pe lume a primei fetita a cuplului, cei doi isi propusesera sa mai astepte cel putin doi ani pana vor face si cel de-al doilea copil, insa planurile lor au fost date peste cap, iar acum au doua fetite minunate. Insa reusesc sa isi faca timp si pentru relatia lor.

Gabriela Cristea a ales sa poarte doua rochii de mireasa in ziua marelui eveniment, una pentru cununia religioasa si una mai lejera pentru petrecerea de dupa. Mama a doua fetite, aceasta avea nevoie de libertate de miscare. Desi au avut nenumarate optiuni pentru organizarea unei petreceri, cei doi au ales curtea casei lor, dorindu-si ceva original.

Le-au fost alaturi cele mai importante persoanei din viata lor, care au marturisit ca frumoasa prezentatoare a varsat lacrimi de fericire la petrecere, iar responsabil a fost Tavi Clonda:

“Gabriela Cristea s-a maritat si religios cu Tavi Clonda, iar el a incercat sa ii arate cat de mult o iubeste prin dedicarea unei piese speciale, si anume, cea pe care s-au cunoscut si s-au indragostit. Este vorba de melodia ”Te vreau langa mine”. In clipa aceea, Gabi a izbucnit in plans si nu s-a mai putut opri cateva minute bune, mai ales ca sotul i-a mai cantat ceva deosebit…”Sa nu imi iei niciodata dragostea”, celebrul hit al celor de la Holograf. A fost ceva frumos si de suflet.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here