Catalin Morosanu este unul dintre cei mai cunoscuti sportivi la ora actuala din Romania. Recent, aceasta a reusit cel mai rapid K.O. din cariera sa, el avand o ascensiunea foarte rapida in K1. Insa despre viata sa personala nu vorbeste foarte des.

La inceputul lunii august au aparut zvonuri conform carora el si sotia sa se despart. La momentul respectiv, cei doi nu au facut nicio declaratie in acest sens si au preferat sa isi vada de viata lor normala. Pe Georgiana, sotia sa, a cunoscut-o inca pe vremea in care practica rugby. Cei doi au o poveste foarte interesanta, s-au cunoscut pe internet si de atunci au ramas impreuna.

Pe 18 decembrie au implinit 17 ani de cand sunt impreuna si Catalin a incarcat o fotografie in care apare alaturi de Georgiana, dar si o declaratie de dragoste pentru femeia care i-a fost alaturi mereu: “Am trecut prin vremuri grele si vremuri bune, insa de fiecare data iubirea noastra a invins. Impreuna de aproape 17 ani! Iti multumesc ca mi-ai daruit aceasta perioada frumoasa!”

Georgiana este de profesie medic stomatolog si l-a sustinut neconditionat. Catalin a vorbit despre inceputul relatiei lor, marturisind cum s-au cunoscut: “Mi-am cunoscut sotia pe internet, pe vremea aceea exista un canal de chat foarte popular, mirc. Am inceput sa vorbim acolo foarte mult, iar prima intalnire reala a fost in parcul din fata postei din Iasi. Ne cunoastem de la varsta de 17 ani. Stateam la camin si imparteam o conserva cu ton. Chiar sunt norocos ca am gasit o pe sotia mea. Mi-a daruit o fetita, o cheama Natalis. Stia care e plata, lipsa de acasa. Multe sacrificii, dar am mers mai departe. Am facut un copil, o sa mai facem un copil. Tot timpul ne-am impins unul pe altul si asa reusim sa fim o familie.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here