Gabriela Cristea si Tavi Clonda s-au hotarat sa faca marele pas si sa se casatoreasca. Desi sunt impreuna de foarte mulit ani si au doua fetite superbe, pana acum nu au gasit momentul potrivit pentru a organiza cununia religioasa.

In anul 2015 cei doi s-au casatorit civil si urmau sa stabileasca si data la care isi vor jura iubire vesnica in fata lui Dumnezeu, insa au tot amanat momentul. Motivul perfect a fost gasit odata cu stabilirea zilei in care fetita lor va fi crestinata, avand doua motive de celebrat in aceeasi zi.

Cei doi au fost extrem de atenti si exigenti in ceea ce priveste locatia si meniul ales pentru petrecere, caci si-au dorit ca totul sa iasa perfect, mai ales ca foarte multi invitati vor fi insostiti de copiii lor.

Decizia de a-i avea nasi pe Madalin Ionescu si Cristina Siscanu nu a surprins pe nimeni, caci cei 4 sunt foarte buni prieteni. Insa cea care ii va fi domnisoara deonoarei frumoasei prezentatoare este nimeni alta decat fiica lui Madalin Ionescu, Stefania. Bruneta are 22 de ani si este proaspat absolventa a Academiei de Studii Economice.

Tavi Clonda a dezvaluit ca nunta nu va fi una cu sute de invitati, ci le vor fi alaturi doar cei mai apropiati prieteni:

“Nu e o vorba despre o nunta asa…mare, e doar cununie religioasa, va fi o petrecere restransa, cu familia si cativa prieteni, in jur de 40 de persoane. Am vrut sa facem separat cununia noastra religioasa si botezul fetitei, pentru ca fiecare sa aiba data lui. Gabriela are in lucru rochia de mireasa si nu vrea sa o vad pana in ziua nuntii.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here