Fanii serialului “Dragoste infinita” pot spune ca sunt invidioasi pe Andreea Mantea. Prezentatoarea de la Kanal D a facut tot posibilul sa ajunga in locurile unde a fost filmata productia turceasca ce l-a avut in distributie pe actorul Burack Ozcivit. Zilele trecute, vedeta a bifat si aceasta dorinta de pe lista ei.

Andreea Mantea s-a bucurat precum un copil la Istambul. Prezentatoarea este moderatoarea emisiunii matinale, “Puterea Dragostei”, care se filmeaza in Turcia. Intr-o pauza de la filmari, Andreea a decis sa mearga sa viziteze si sa faca poze in locurile in care s-a filmat “Dragoste infinita”.

“Mi s-a intdeplinit o dorinta. Sa fac o emisiune despre dragoste si ma bucur ca lucrurile au inceput sa se mai aseze. Zilele trecute, am avut putin mai mult timp liber. Am vrut sa merg in locurile in care s-a filmat «Dragoste Infinita». Am mai incercat de doua ori pana acum, dar nu am reusit. Acum m-a dus un sofer de aici, un coleg de televiziune. Am ajuns prima data la casa parinilor lui Kemal. Am plans de emotii”, a povestit Andreea Mantea.

Andreea Mantea pornise pe urmele actorului Burak Ozcivit, care joaca rolul principal in serialul “Dragoste infinita”, rolul cuceritorului Kemal, din vara anului 2017. Bruneta si-a petrecut chiar si vacantele in Turcia in speranta ca se va intalnicu frumosul Burak. Vedeta de la Kanal D a reusit acum, intr-un final, sa ajunga in locurile in care isi dorea asa de mult. Ajunsa aculo nu a pierdut ocazia de a se fotografia in locurile iubite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here