Dupa ce o serie de imagini si mesaje compromitatoare cu ea au aparut pe Internet, Carmen de la Salciua nu s-a mai putut abtine si a reactionat. Cineva a scos la iveala o serie de filmari de la unul dintre videoclipurile senzualei artiste. Ipstazele in care ea este surprinsa nu sunt deloc onorante pentru artista, ea facnad o serie de gesturi ce nu ii fac deloc cinste.

”Doar atat vreau sa comentez! Multumesc celor care ma sustineti! Nu a negat nimeni existenta acestor mesaje (mesajele pe care le schimba cu actualul ei iubit, n. red.), am negat doar ca au fost trimise cand relatia noastra (a senzualei cantarete cu inca sotul ei, Culita Sterp, n. red.) nu era sfarsita! Daca asta inseamna dreptate, sa loviti care, cum, cu tot felul… nu aveti decat! Daca asta va face pe unii fericiti, sa stati sa ma jigniti, aveti liber sa faceti asta!”, a spus Carmen de la Salciua pentru Wowbiz.ro.

Artista incearca sa le atraga atentia celor care o defaimeaza si a declarat ca ii va pune sa plateasca: ”Familia mea priveste asta, am si eu o mama care sufera pentru mine, o sora si niste oameni care ma iubesc! Poate unele aveti fete acasa… Oare v-ar placea sa vedeti cum barbatul o insala, cum profita de orice sa apara sa o denigreze? Oameni buni, cu toate caramizile astea aruncate in mine eu imi voi face o casa, metaforic vorbind! Si telefonul meu e plin cu de toate, cu dovezi, dar am avut bun simt pana la capat sa imi vad de viata mea mai departe si sa respect totusi niste ani! Eu ma retrag aici cu comentariile, dar pentru toate prejudiciile de imagine, pentru toata defaimarea mea ca om, ca artist, ca femeie… se va ocupa legea”.

Cu ceva timp inainte, carmen sustinea ca fostul ei sot, Culita Sterp, a avut multe de castigat de pe urma ei. In plus, ea il acuza pe el de infidelitate. Se pare insa ca lucrurile erau diferite fata de situatia pe care vedeta a expus-o

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here