Cristian Mihalea, in varsta de 29 de ani, este stabilit in Marea Britanie. Acesta a inceput o relatiecu o femeie mult mai in varsta decat el – Christiane Shellard, 66 de ani. Pe femeie nu a deranjat-o diferenta de varsta si nu i-a dat nimic de banuit cand acesta ii cerea din ce in ce mai multi bani. A declarat ca a crezut in el, dar romanul nu i-a mai inapoiat nimic.

Christiane Shellard a declarat ca i-ar fi dat initial barbatului suma de 500.000 de lire sterline pentru a cumpara un apartament pe numele ei si pentru a-i oferi siguranta unui acoperis. Asta pana in momentul in care acesta putea sa isi achite singur creditul ipotecar. Ulterior, i-a mai dat suma de 160.000 de lire sterline pentru a-i achita facturile medicale ale tatalui sau bolnav, care se afla in spital.

Femeia doar voia sa il ajute sa se realizeze si sa isi schimbe viata in bine. Acum, aceasta l-a dat in judecata pe roman pentru faptele sale. Potrivit bogatasei din Marea Britanie, acesta a “spart” toti banii pe jocurile de noroc. Aceste declaratii le-a dat pentru publicatia “The Sun”, in care a precizat ca i-a facut mai muote cadouri pe parcursul relatiei, cum ar fi: un Porsche Panamera in valoare de 68.000 de lire sterline, un Mercedes GLS pentru sora lui, estimat la aproximativ 42.000 de lire, dar si multe ceasuri de lux.

In sala de judecata, barbatul a recunoscut ca primit acei bani si i-a cheltuit, iar in prezent este patronul unui salon in Fulham, deschis pe numele surorii sale. Judecatorul a fost transant cu romanul: “Nu vei scapa basma curata spunand ca ai cheltuit banii. Vom afla daca mai ai bani si unde sunt. Esti acuzat ca minti.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here