Fiica regretatei Anda Calugareanu are o relatie de patru ani de zile cu Ionut Mardare, iar intre timp au devenit si parinti. Tatal lui Ionut nu a fost niciodata de acord cu relatia dintre cei doi. In momentul in care a aflat ca este insarcinata, i-a dat afara din casa, fara a-l interesa unde vor ajunge.

Neintelegerile in familia lor au pornit mereu de faptul ca Ionut ii fura bani tatalui sau, iar pana la a-i da afara din casa a fost doar un pas. Gigi Becali a fost cel care le-a sarit in ajutor, le-a cumparat o gasoniera, iar acestia traiesc fericiti acolo, spre bucuria celui mic, care are foarte multe locuri de joaca in jurul blocului pentru a nu se plictisi. Cei trei abia s-au intors dintr-o vacanta petrecuta la malul marii si sunt foarte fericiti!

Este cunoscut faptul ca Ionela Prodan se cunostea cu Anda Calugareanu si ca erau bune prietene. Dar reactia pe care a avut-o atunci cand a vazut-o pe fiica acesteia a lasat foarte multa lume fara cuvinte. A fost extrem de directa si i-a spus clar ceea ce o deranjeaza. Iar daca orice om s-ar fi trezit in urma celor auzite, se pare ca pe Ioana Tufaru a lasat-o rece si nu a schimbat nimic:

“Ia-ti modele demne de urmat. Tu trebuie sa ajungi om de omenie. Nu se poate asa ceva. Cum te simti tu ca o faci de rusine pe maica-ta. Ioana, cum sa stai tu langa mine? Eu ti-as trage o batuta, de te-as trezi cu apa. Mi-e rusine ca ma aflu langa tine aici in emisiune. O sa duc o campanie la televiziuni ca sa nu mai ai ce cauta pe ecran. Uita-te la tine, nu te-ai spalat azi pe cap pentru ca te-ai trezit la 12. Mi-e frica sa nu iau de la tine o boala de piele.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here