Neti Sandu este unul dintre cei mai cunoscuti astrologi din Romania! Este o prezenta emblematica a postului de televiziune Pro TV. In varsta de 60 de ani si cu o mare experienta de viata acumulata, aceasta si-a gasit puterea de a trece peste toate impedimentele si de a vorbi deschis despre viata sa!

Prezinta horoscopul in fiecare zi si apare mereu cu zambetul pe buze, insa lucrurile in viata ei personale nu sunt atat de roz precum par.  A stiut mereu sa disimuleze foarte bine. Recent, a acordat un interviu recent pentru un post de radio si si-a deschis sufletul in fata bunei sale prietene, Andreei Esca.

Prima casnicie a astrologului a durat 2 ani, dar au decis sa puna capat pentru ca erau foarte tineri si diferiti. Acest lucru nu a afectat-o foarte mult. Ulterior, a avut o casnicie de 10 ani, pana in momentul in care a decis sa se angajeze la ProTv. Aceasta povesteste exact ce a simtit in acea perioada: “Si a plecat. El. Eu nu am spus nimic. Am zis ca omul e liber sa faca ce vrea. A fost infiorator de greu, nu greu. Asa a fost inceputul la Pro TV. Eu asa i-am spus lui Florin Calinescu: «Eu sunt atat de daramata ca nu stiu daca o sa pot sa fac fata aici». Exact atunci, cu doua saptamani inainte, a plecat dupa zece ani de relatie. Mi-a lasat o hartie in care mi-a spus ca nu se poate ceva mai perfect decat mine. El a invocat motivul ca avea impresia ca eu ii port ghinion. Nu eu, stai ca formulara era alta: ca ne purtam ghinion unul altuia. El avea nevoie de un vinovat si eu de aceea nu am luptat niciun milimetru. Nu i-am cerut nicio explicatie.” 

In momentul in care ea a avut prima emisiune, fostul sot al acesteia s-a dus in apartamentul in care locuiau si si-a luat toate hainele. A afectat-o foarte mult faptul ca nici macar nu a vrut sa dea ochii cu ea sau sa aiba vreo discutie referitoare la ceea ce urma sa se intample intre ei si sa pune “pe tapet” motivele reale. Neti Sandu a marturisit ca a avut nevoie de 5 ani de terapie pentru a depasi acel moment si pentru a incepe sa se valorifice din nou ca femeie. I-a fost foarte greu, pentru ca isi pierduse incredere in ea si nu vedea nicio iesire din situatie: “M-a secat de toate resursele.”

Cel mai mare regret al lui Neti Sandu este faptul ca nu are un copil. Daca ar putea da timpul inapoi, l-ar face fara regrete si fara sa se mai intrebe daca este bine sau nu sa ramana insarcinata, desi nu era casatorita cu acte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here