Horia Brenciu este unul dintre cei mai apreciati cantareti din Romania. Este si un om de televiziune cu o cariera foarte mare in spate , fost jurat la concursul “Vocea Romaniei” si actual jurat la “X Factor”, dar si cu foarte multe concerte, acesta a recunoscut ca a avut cateva probleme la scoala.

Horia Brenciu este casatorit cu frumoasa Alice de aproximativ 4 ani, dar relatia lor are mult mai multi ani, iar daca ii adaugam si pe cei in care au fost simpli prieteni putem spune ca “se stiu de-o viata”. Au impreuna o familie minuntata formata din: Toma, in varsta de 3 ani, Mina – 5 ani, Maria – 18 ani si Andreea, in varsta de 26 de ani. Cei doi s-au cunoscut in 1995, la TVR, dar sunt impreuna abia din 2006. Nunta au facut-o in 2014, iar in anul 2012 a venit pe lume fetita lor, baietelul fiind adoptat, iar celelalte doua fete sunt ale lui Alice din relatiile anterioare.

In ceea ce priveste tineretea sa, acesta recunoaste ca a fost un rebel, iar acest lucru i-a adus nenumarate dezavantaje. Printre care si faptul ca in clasa a IX-a a fost lasat corigent, iar examenul de Bacalaureat a fost nevoit sa il repete, pentru ca la primul examen a scris lucruri pe langa subiect si a luat nota 4.

“Daca-l luam din prima, acum noi nu mai discutam: as fi intrat imediat la Conservator si as fi pornit-o pe o cu totul alta ruta. As fi ajuns la Teatrul Muzical din Brasov, poate si la Teatrul Dramatic, daca as fi urmat si niste cursuri de actorie aditio­nale, si asta ar fi fost viata mea: as fi ramas in orasul natal, cu o cariera desfasurata doar pe plan local. Asa, am luat bac-ul in toamna, am intrat in corul „Astra”, un cor de camera mare, foarte puternic si valoros, apoi mi-am facut si un cvartet muzical de baieti, de care eram foarte mandru, dar pe care l-am parasit pentru o trupa de rock. Intre timp am urmat cursuri de pian si de canto.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here