Simona Halep este in continuare numarul 1 mondial in clasamentul WTA si castigatoarea titlului de Mare Slem la Roland Garros, iar de curand si-a adaugat la palmares si trofeul Montreal Rogers Cup, dupa ce a invins-o pentru a doua oara pe Sloane Stephens.

Simona Halep este o fata extrem de talentata, s-a clasat doi ani la rand pe locul 1 WTA. A demonstrat ca orice vis se poate indeplini atunci cand crezi cu adevarat in acesta. Iar visul ei de a deveni numarul 1 mondial i s-a indeplinit! A obtinut acest lucru cu foarte multe sacrificii si antrenamente, iar in timp a ajuns sa aiba anumite tabieturi, dupa cum ea declara. Niciodata nu vorbeste cu fratele ei inainte de meciuri si nimeni nu arte voie sa ii atinga geanta sau racheta. Singurul care are acces la asa ceva este antrenorul ei.

Pasiunea pe care o are pentru acest sport o determina sa lupte pentru a castiga fiecare punct si de a deveni din ce in ce mai buna. De curand, a acordat un interviu si a vorbit despre viziunea sa asupra viitorului. Este constienta ca va veni momentul in care ea nu va mai pune pe perimul loc tenisul, ci familia pe care isi doreste sa si-o intemeieze. Isi doreste mai multi copii, dar momentan nu viseaza la acest lucru, vrea doar sa isi patreze locul castigat cu foarte multa munca. Momentan nu se va retrage din tenis si nici nu considera ca este oportun pentru cariera ei sa o faca.

“Vreau sa mai castig Grand Slam-uri pentru ca este foarte frumos momentul, vreau sa mai raman pe locul 1, vreau sa ma trezesc in fiecare dimineata cu un obiectiv in ceea ce priveste tenisul. Stiu ca nu este usor si nu inseamna ca daca am castigat unul, o sa mai castig si altele automat, dar dorinta mea este foarte mare. Eu am si alte planuri, insa nu este deocamdata momentul sa ma retrag, sa spun stop. In tenis este locul meu momentan. Bineinteles, ma gandesc la familie, la copii, dar mai am timp, sunt inca tanara.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here