Unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul autohton este format din Alex Vrelea si Antonia. Cei doi par ca au gasit reteta succesului, atat in ceea ce priveste carierele lor muzicale, cat si relatia de cuplu. Ei isi incarca bateriile in vacante scurte si fac bani pe banda rulanta.

Desi din exterior, viata de artist pare una extrem de lejera si de relaxata, in realitate presupune multa munca, perseverenta si sacrificii pentru a putea ramane in atentia publicului. Atat Alex Velea, cat si Antonia su invatat de-a lungul timpului sa valorifice la maxim putinul timp liber pe care il mai au.

Concerte, inregistrari in studio, lansari, promovai de piese, filmari de videoclipuri, reclame, contracte de imagine, sedinte foto sunt aspecte extrem de importante din viata lor, la care se adauga si rolul de parinti pentru cei doi copilasi ai lor, Dominic si Achim, iar in cazul Antoniei si Maya, fetita pe care o are cu Vicenzo Castellano si care traieste in Italia.

In toata aceasta aglomerare de sarcini se impune, desigur, cate o vacanta din cand in cand. Este bineinteles necesara si ea pentru recuperarea fortelor si reinprospatarea lor. Multe vedete fug cate o saptamana, doua, trei pe taramuri exotice pentru a-si incarca bateriile, insa Alex si Antonia nu pot face acest lucru.

“In vacante stam de obicei, 4-5 zile, nu apucam sa stam intr-o vacanta reala, sa stam 7-8 zile. Avem multe concerte, diverse contracte pe care trebuie sa le onoram, care ne asigura existenta si traiul pe care ni-l dorim, trebuie sa muncesti pentru toata treaba asta”, a declarat Alex Velea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here