Victor Slav are o fetita minunata din relatia tumultoasa pe care a avut-o cu Bianca Dragusanu. Din pacate, cei doi si-au anuntat despartirea in aceasta vara, iar vestea a surprins pe toata lumea. Blonda a fost singura care a dat mai multe detalii despre aceasta decizie pe care au luat-o.

Despartirea lor a fost pusa pe seama lipsei de timp si faptul ca s-au indepartat foarte mult, ei nevazandu-se si cate o saptamana. Din pacate pentru ei, nu poate merge o relatie asa, oricat de mult ar vorbi la telefon. La doar o zi dupa ce Bianca a facut publica decizia pe care au luat-o, ea s-a afisat la bratul unui alt barbat. Si cum orice minune tine trei luni, exact asa s-a intamplat si in cazut ei.

Dupa zeci de declaratii siropoase, dar si nenumarate certuri si discutii in contradictoriu, blonda si Tristan s-au despartit. Iar acum Bianca si-a gasit fericirea alaturi de un alt barbat, cu care pare ca are o relatie foarte inchegata.

La polul opus, Victor Slav nu s-a afisat cu nici o alta femeie in tot acest timp, el dedicandu-si timpul carierei sale si fiicei sale, cu care petrece foarte mult timp. Si cum era de asteptat, Victor isi va petrece sarbatorile de iarna alaturi de micuta sa, dar si de familia lui: “Voi petrece Craciunul, ca in fiecare an, in familie. Merg la ai mei, apoi, bineinteles, voi sta cu fetita mea minunata care este din ce in ce mai frumoasa, simpatica si isteata.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here