Anda Calin si Liviu Varciu revin la sentimente mai bune de sarbatori, totul de dragul ficei lor. Pentru ea au decis ca relatia dintre ei sa fie exemplara, desi s-au despartit la nici doua luni de la botezul celei mici.

Liviu Varciu a facut o declaratie neasteptata la doua luni de la botezul fiicei sale. Pentru toti a parut o gluma proasta la inceput, insa a fost confirmata de ambii la cateva ore pentru a inlatura orice suspiciune. Nu au vrut sa comenteze pe seama acestui subiect, mentionand ca aceste lucruri ii privesc doar pe ei, insa gurile rele au pus aceasta despartire pe seama lui Liviu Varciu, cunoscut drept un barbat nestatornic.

Anda Calin mereu a mentionat ca ei vor avea o relatie cat se poate de buna pentru a-si creste fata cat mai frumos si sa nu simta ca ei s-au despartit. De asemenea, ei au decis ca de fiecare sarbatoare importanta sa petreaca impreuna pentru a simti cea mica intotdeauna ca este inconjurata de familie.

Bruneta a declarat ca anul acesta s-a pregatit mult mai serios pentru Craciun: “Anul trecut nu a venit Mos Craciun, ea nici nu ar fi inteles despre ce e vorba. Cu toate ca am stat toti trei impreuna, am facut bradul, i-am dat globuri… Ea era foarte mica, avea doar patru luni. Acum cu siguranta vom face asta tot impreuna si o voi filma.”

Anda se va pregati temeinic pentru ziua magica a Craciunului: “Sarmale voi face eu si ii voi da si ei putin. Voi alege o carne buna. Si cozonacul tot eu il prepar si o voi lasa sa-l incerce. Va fi facut tot de mine.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here