Alin Andronic a ajuns in atentia publicului dupa participarea la cunoscutul concurs transmis de postul de televiziune Kanal D. Tot atunci si-a aratat adevaratul caracter, a luptat extraordinar de mult si a castigat simpatia telespectatorilor, vazandu-l adevaratul castigator al concursului.

Dupa incheierea concursului “Exatlon”, s-a starnit un val de critici, din nou, la adresa emisiunii si a castigatorului, telespectatorii vazandu-l clar pe Alin adevaratul castigator si singurul care ar fi meritat acest titlu. A ramas in atentia fanilor si, fiind un barbat foarte respectuos, tine legatura in permanenta cu toti oamenii care l-au sustinut.

A dat dovada de caracter si i-a rugat pe telespectatori sa nu mai vorbeasca urat despre Beatrice si sa inteleaga ca astea sunt regulile concursului si nu se vor schimba, indiferent de cate discutii vor exista pe aceasta tema.

Un lucru putin cunoscut din viata lui Alin Andronic este faptul ca acesta a primit propunerea de a se face ofiter de politie, in Germania: “Cei din Wenings i-au propus lui Alin sa fie chiar profesor in localitate dar limba a fost un impediment. Acum, timisoreanul e sprijinit de stat pentru a ajunge politist, nemtii ii platesc inclusiv cazarea si un curs de germana pentru a urma Academia de Politie. In acest caz, cetatenia romana e un avantaj, motivele nu sunt magulitoare din pacate…”

Aceasta propunere a venit in urma cu cinci ani, Alin alegand o alta cale la acel moment. Daca ar fi fost ofiter de politie, acestuia ii era imposibil sa plece o perioada atat de lunga in Republica Dominicana si nu ar mai fi luat parte la “Exatlon”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here