Indragita prezentatoare TV s-a calificat in finala nationala a concursului difuzat de postul de televiziune national TVR 1, “Eurovision”. Chiar inainte de a incepe semifinala, aceasta a trimis un mesaj prin care isi ruga sustinatorii sa o voteze pentru a merge mai departe.

Om de televiziune, actrita si cantareata! Asa o poti caracteriza pe Mirela Vaida in trei cuvinte. Se considera o femeie implinita, urmeaza sa devina mama pentru a treia oara si abia asteapta sa isi cunoasca viitorul copil. Dar pana atunci, aceasta trebuie sa faca fata unor emotii destul de mari.

Pentru a participa la semifinala de la Iasi, aceasta a fost nevoita sa treaca pe la cabinetul medicului pentru un control de rutina, primind avizul favorabil pentru a se putea deplasa cu avionul. Sotul sau i-a fost alaturi in fiecare moment, refuzand sa o lase singura, stiind ca este insarcinata in 7 luni.

A ales o tinuta superba, care a pus-o in valoare, iar rochia a fost facuta pe comanda, special gandita si pentru finala, gandindu-se ca va mai lua in greutate pana atunci.

Editia de anul acesta se desfasoara sub sloganul “Implineste visul” si deja si-a ales primii finalisti, printre care se numara si: Bella Santiago, Claudiu Mirea, Dya, Teodora Dinu si Trooper.

In urma votului publicului, piesa care a mers mai departe a fost cea interpretata de catre Mirela Vaida, numita “Underground”. Fanii s-au grabit sa o felicite pe retelele de socializare, iar aceasta a incarcat o fotografie alaturi de colegele sale, unde aparea si o diploma de finalista a marelui concurs.

Mirela Vaida a avut un mesaj pentru fanii ei: “Va multumesc! Va iubesc!”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here