Nu este vorba despre frumoasa poveste de dragoste pe care o are artista si care sa apara pe primele pagini in urmatoarea perioada zguduind presa. Este vorba despre o prietenie stransa ce s-a legat intre simpatica artista Nicole Cherry si terapeutul care se ocupa de felul cum ea arata si se prezinta. Ea i-a facut frumoasa declaratie, mulumindu-i ca el a facut-o pe ea sa despopere masaju cu bambus pentru care merge atat de des la clinica.

“Il iubesc pe Danut Bujor! El m-a ajutat sa descopar masajul cu bambus si sunt deja luni bune de cand merg constant la clinica. Dupa primele sedinte am observat ca am pielea extrem de fina, iar asta mi-a declansat dependenta. Acum trebuie sa recunosc ca nu este o terapie pe care am inventat-o noi. Masajul cu bambus este o terapie preferata de foarte multe persoane publice autohtone, dar si de vedetele mari de la Hollywood” a declarat Nicole Cherry.

Danut Bujor, specialist in masajul cu bambus ne-a explicat beneficiile acestui tip de masaj. El previne retentia organismului de apa si asigura bunul mers al mecanismelor interne. De asemenea contribuie la eliminarea apei in exces din organism si ajuta la limitarea inflamatiei.

„Masajul cu bambus este cea mai sigura si mai eficienta metoda de preventie a retentiei de apa, deoarece stimuleaza in mod natural drenajul, fara a demineraliza organismul si fara a-l supune vreunui stres. Fiind un masaj energic, bio-stimulant si creat special pentru a reactiva functiile ce asigura bunul mers al mecanismelor interne, masajul cu bete de bambus contribuie semnificativ la eliminarea apei in exces din organism si la limitarea inflamatiei.

Pentru inceput este indicat sa iti rezervi un pachet de 8-10 sedinte de masaj cu bete de bambus, efectuate de doua ori pe saptamana, urmand ca intretinerea sa fie realizata la una sau doua saptamani (maxim). Retentia de apa este o problema recurenta, asadar mentinerea rezultatelor obtinute de la o sedinta la alta este esentiala. Atat pentru starea fizica, cat si pentru cea psihica„, explica Danut Bujor, specialist masaj cu bambus.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here