Mihaela Tatu este una dintre cele mai indragite prezentatoare TV din Romania. Cunoscuta ca moderatoare a emisiunii “De 3X femeie”, aceasta a ramas in sufletul telespectatorilor. Si-a cladit o cariera frumoasa, fara a fi bazata pe certuri sau scandaluri.

A moderat emisiunea “De 3X femeie” ani la rand si a fost un real succes. Inainte de a reveni pe micile ecrane, aceasta a fost plecata intr-o indelungata vacanta pentru a se relaxa. Dar, cum socoteala de acasa nu se potriveste cu ce din targ, aceasta a suferit un accident si a avut nevoie de o interventie chirurgicala.

A acordat recent un interviu si a vorbit despre noua sa emisiune, despre zvonurile ca ar parasi tara natala si planurile sale de viitor. Mihaela Tatu a declarat ca nu vrea sa se mute din Romania, nici macar nu a luat in calcul aceasta varianta. Isi doreste sa imbatraneasca aici, alaturi de prieteni. Fiica sa este stabilita in Germania, dar nu isi doreste sa isi lase viata pe care o are aici pentru a trai acolo.

Mihaela Tatu a vorbit si despre accidentul suferit in vacanta: “Am fost intr-o vacanta in Bali. Am facut baie si am avut un accident. Meniscul meu… au, au, au! Am venit acasa. Nu am voie in tocuri. Am un obicei. Nu plec nicaieri fara costumul de baie si genunchiere. Mi le-am pus si am rezitat pana am venit in tara. Sunt operata la ambii genunchi. La stangul acum 12 ani si la dreptul acum doua luni.”

Ea a marturisit si cand va putea fi vazut iar in postura de prezentatoare: “Din data de 23 septembrie 2018, intr-o duminica… Mihaela Tatu face o emisiune pe business. Viata mea e viata mea.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here