Lili Jurca este extrem de cunoscuta de telespectatori prin intermediul serialului “La Bloc”, dar si de iubitorii de teatru. Aceata este o actrita extraordinara si apreciata de toti colegi sai. Este actrita la Teatrul Metropolis din Bucuresti si poate fi vazut aproape in fiecare seara pe scena.

Personajul interpretat de actrita Mariana Danescu a fost iubit de telespactatori. De multe ori lumea inca o mai striga asa pe strada, iar pentru ea este o mandrie acest lucru, pentru ca lumea nu a uitat-o nici dupa 12 ani. Aceasta si-a amintit cum a inceput colaborarea cu producatorii serialului: “Am fost sunata si invitata sa particip la o selectie in vederea efectuarii distributiei primului sitcom romanesc. M-am prezentat, m-am “desfasurat artistic” si apoi… m-am “mutat definitiv” la ei “La bloc”! Am fost norocoasa, pentru ca s-au prezentat foarte multe actrite pe acest rol si eu l-am castigat!”

Actrita filma foarte mult pentru serial si nu era obisnuita cu un asemenea program. Desi avea experienta pieselor de teatru, aici era mult mai solicitant pentru ea. Dar a vazut totul ca pe o provocare si a vrut sa isi demonstreze ca poate sa faca fata: “Imi place provocarea! O provocare a fost si Lili din “La Bloc”. A fost prima participare intr-un serial de televiziune. Si rolul interpretat era un gen nou pentru mine. Daca genul de femeie care este Lili nu m-ar fi distrat si pe mine poate nu l-as fi interpretat.”

In momentul in care a ramas insarcinata, scenariul Serialul a fost schimbat de catre cei doi regizori: Razvan Savescu si Radu Dragomir. Aceasta a fost de acord ca nasterea sa sa fie filmata, iar cateva scene au fost introduse si in serial. Actritei i-a suras aceasta idee pentru ca a vrut sa isi imparta bucuria din acea zi cu fanii ei. Mihai, caci asa il cheama pe baiatul ei, a fost extrem de dorit, dar nu isi planuise sa il faca pe parcursul serialului. Drept dovada, cel mic a crescut pe platourile de filmare, avand in vedere ca Lili Jurca a inceput filmarile la serial dupa o saptamana.

Recent, aceasta a fost surprinsa in compania sotului sau.

Pare neschimbata dupa atatia ani.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here