Brigitte Sfat si Cornel Oana formau un cuplu de doar trei luni de zile, iar inainte de a se muta impreuna au cerut aprobarea unui preot, care i-a si logodit. Bruneta se mandrea cu un superb inel de logodna, de la un celebru brand in industrie. Iar acum lasa de inteles ca dragostea s-a spulberat.

Pana in urma cu o luna de zile, Brigitte se afisa doar la bratul lui Cornel si nu rata niciun moment in care sa ii declare dragostea sa. Cei doi aveau o relatie stabila, s-au si mutat impreuna, barbatul ii cunoscuse copii brunetei, iar totul mergea ca pe roate. In fiecare declaratie pe care o dadea cu privire la relatia lor, Brigitte spunea ca isi mai doreste inca un copil si nu exclude inca o nunta.

Insa, lucrurile nu mai sunt attat de roz intre cei doi. Bruneta a sters toate fotografiile in care aparea alaturi de Cornel pe retelele de socializare, iar inelul de logodna nu il mai poarta. Semn ca cei doi s-au despartit si nu mai au nimic de impartit.

Din telenovela pe care a avut-o cu Ilie Nastase in presa se pare ca a invatat ceva, pentru ca acum este mult mai rezervata in declaratii. A fost invitata la emisiunea lui Catalin Maruta, iar acesta a observat ca bruneta nu mai poarta inelul primit de la Cornel si a intrebat-o despre starea relatiei ei.

Brigitte s-a rezumat la a spune: “Mie imi place sa am o relatie frumoasa de prietenie cu cei 17 colegi ai mei. Mie imi plac inceputurile si consider ca cel mai mare si mai important este acest inceput.”

Pentru ca isi dorea sa obtina o declaratie de la ea, Catalin Maruta a insistat: “Deci clar, povestea de dragoste se cam epuizase. Si am vazut ca nici inelul nu-l mai ai pe mana. Ala de logodna. Gata, s-a terminat?”, crezand ca asa poate sa o starneasca sa dea din casa, insa bruneta a fost ferma pe pozitii: “Bip. Nu vreau sa vorbesc despre asa ceva. Ti-am zis, imi plac inceputurile noi si acesta este cel mai frumos inceput.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here