Este insarcinata, insa Mirela Vaida este o femeie foarte activa si se considera implinita din toate punctele de vedere: are o cariera in plina ascensiune, va deveni mama pentru a treia oara anul viitor si are o familie superba. La finalul anului a primit o veste neasteptata: a fost anuntat ca se numara printre cei 24 de concurenti selectati pentru faza nationala a concursului “Eurovision”. Aceasta veste a facut-o sa sara in sus de bucurie!

Pana sa ramana insarcinata, Mirela Vaida avea un program extrem de incarcat, pe care a incercat sa il duca la bun sfarsit chiar si in primul trimestru de sarcina. Aceasta abia reusea sa se imparta intre cariera si familie: avea concerte, a facut parte din musicalul “Mamma Mia”, a prezentat pana de curand propria emisiune TV si avea nenumarate filmari pentru postul de televiziune la care este angajata. Momentan, a fost nevoita sa renunte la toate proiectele sale din cauza sarcinii avansate, iar acum se bucura cat mai mult de compania familiei.

Atunci cand a aflat ca se fac inscrieri pentru Eurovision, Mirela Vaida a decis sa se inscrie chiar in ultimul moment, chiar cu cateva ore inainte de a se termina programul. A avut o mare surpriza atunci cand a fost sunata si anuntata ca face parte din cei 24 de concurenti calificati la faza nationala:

“Ma duc la Eurovision in luna a opta. La Iasi, nu in Bucuresti, la Iasi la semifinala. Daca trec in finala va fi in februarie la Bucuresti. Imi place competitia, activitatea.Ce era sa fac eu singura acasa?! Ma uit la telenovele ce fac?”

Mirela Vaida a vorbit si despre alegerea pe care a facut-o: “La mine piesa nu e o piesa de stare, nu am luat piesa sa dansez foarte mult. Este o melodie mai atipica pentru eurovision dar mi-a venit pe tava. Forfota aia…ce vrem sa facem in scena, ce show, ce lumini. Am energie buna. Locul de acolo…Vreau sa iti spun ca eu nu ma duc sa adun voturi, eu ma duc cu fericirea de a canta. Romania, saraca, are de facut o treaba grea pentru ca nu s-a calificat anul trecut. Trebuie sa treaca prin doua etape. Deja se vehiculeaza numele unor favoriti.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here