Telenovela dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi pare ca nu se va termina curand. Cei doi au trait o frumoasa poveste de dragoste timp de trei luni, insa lucrurile s-au schimbat brusc chiar in ziua de Craciun.

Cei doi au bifat in cele trei luni de relatie excursii numai in destinatii de lux, au ales hoteluri exclusiviste, iar cadourile pe care Alex Bodi i le-a facut blondei depasesc zeci de mii de euro. Relatia lor parea perfecta, iar fotografiile si mesajele pe care si le transmiteau prin intemediul retelelor de socializare ne duceau cu gandul doar la o viitoare nunta. Bianca nu excludea aceasta posibilitate, chiar se gandea la viitoarea rochie pe care o va imbraca atunci cand va merge la altar.

Alex Bodi a pregatit pentru Bianca Dragusanu o vacanta la munte cu ocazia Craciunului. Cei doi au petrecut 2 zile minunate, daca ar fi sa judecam dupa pozele pe care le-au incarcat pe retelele de socializare, insa totul s-a terminat brusc. Bianca s-a intors de urgenta in Bucuresti, iar barbatul si-a chemat fosta sotie, dansatoare la bara intr-un club de noapte din Germania, sa ii fie alaturi. In doar cateva ore, femeia a ajuns in Poiana Brasov, iar de Revelion se pare ca afost ceruta de nevasta, din nou, de Alex.

Pe retelele de socializare a fost plin de fotografii cu cei doi, oamenii impartindu-se in doua tabere. Insa, comentariul care a facut diferenta, a fost cel al unei bune prietene a lui Alex Bodi, care a pus o intrebare ramasa fara raspuns: “S-a cuplat Bianca cu Josip?”

Josip este seful sau in compania Gold Standard Bank, pe care adesea il numeste si “fratele” sau de cate ori are ocazia. Inca nu s-a lamurit situatia, daca Bianca s-a cuplat sau nu cu croatul pe care l-a cunoscut in Dubai, atunci cand a fost cu Alex Bodi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here