Mai sunt doar cateva saptamani in care Andreea Balan se poate bucura de noptile petrecute in bratele sotului ei, actorul George Burcea. imediat dupa ce o va naste pe cea de-a doua fetita a lor, cantareata si sotul ei vor dormi in camere diferite, fiecare cu cate un copil…

Daca la nasterea primei fetite a cuplului, Ella, cei doi soti au decis sa o ia in dormitorul lor si sa se ocupe pe rand de necesitatile micutei, la cel de-al doilea bebelus, Andreea Balan si George Burcea isi vor imparti sarcinile. Mai precis, timpr de minim un an, cei doi soti vor dormi in camere separate, fiecare cu cate un copil.

„Nu putem sa dormim toti patru, pentru ca bebelina noua o va trezi pe Ella si atunci, am zis sa ne impartim. Adica unul o sa doarma cu o fetita si celălalt, cu cealalta fetita. Ne-am facut planul ca asta sa se intample o perioada. Am facut calcul cam un an sa fim asa, apoi sa le punem impreuna in aceeasi camera”, ne-a marturisit artista. „Deci, practic, va exista o camera a lor peste ceva timp. Speram ca la un an, cea mica deja sa doarma toata noaptea.”

Pana cand bebelusul cu numarul doi va veni in familia lor, undeva in luna martie a acestui an, Andreea Balan se bucura in continuare de sarcina, despre care spune ca este cel mai bun lucru pentru o femeie. parul creste mai repede si se regenereaza in sarcina. ea sustine ca datorita sarcinii are un par mai frumos.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here