Corina Chiriac este una dintre cele mai indragite si apreciate cantarete de muzica usoara din Romania. In urma cu cativa ani, a trecut printr-o patanie pe care nu o va uita niciodata. La acel moment a avut nevoie de ingrijiri medicale, insa acum isi aminteste zambind.

Rica Raducanu, un fost fotbalist roman, a fost invitat la o emisiune televizata, iar printre subiecte a fost si patania prin care a trecut in urma cu multi ani, iar in urma acesteia Corina Chiriac a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Fostul portar a povestit ca se organizase un meci amical intre o echipa de jucatori profesionisti de fotbal si una de amatori, alcatuita din vedetele momentului. Printre jucatori, se afla si cunoscuta interpreta de muzica usoara, Corina Chiriac. Fostul portar a povestit cu lux de amanunte ce s-a intamplat la acel moment:

“Jucam meciuri de fotbal pe stadion, artistii cu o echipă de fotbal. Si arbitrii de centru erau Stela Popescu si frumoasa asta a lui Bibanu si Corina Chiriac. Ea a crezut ca o iau in brate si am strans-o si i-am rupt coastele, am dus-o la spital, ce am patit si cat m-a injurat!”

Fostul fotbalist a mers impreuna cu Corina Chiriac la spital pentru a se asigura ca toul este in regula. Gluma pe care a vrut sa o faca i-a adus cateva zile bune de ingrijiri medicale cantaretei, dar din fericire nu a fost vorba despre nimic grav. Cei doi isi amintesc cu placere de aceasta intamplare ori de cate ori se intalnesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here