Smiley, Andra, Irina Rimes si Tudor Chirila sunt cei patru jurati de la “Vocea Romaniei” si petrec impreuna foarte mult timp la filmari. Smiley a sesizat apropierea lui Tudor Chirila fata de o bruneta.

Smiley l-a dat de gol pe bunul sau prieten, Tudor Chirila, dand de inteles ca intre el si Irina Rimes este ceva mai mult decat o relatie de prietenie. In prima editie a duelurilor de la “Vocea Romaniei”, cei doi colegi s-au apropiat foarte mult. Acestia au dansat impreuna, au ras si parea ca se simt foarte bine impreuna. Ba mai mult, solistul de la “Vama” a luat aparatul de fotografiat si i-a facut colegei sale zeci de poze in diferite ipostaze.

Smiley a fost martor la toate aceste intamplari, iar acest lucru l-a facut sa faca o declaratie care l-a luat prin surprindere pe Tudor Chirila, care initial nu a stiut cum sa reactioneze: “Nu stiu. Eu merg pe treaba aia: „Cine se iubeste, se tachineaza”. Eu preconizez, acuma nu stiu daca vom afla vreodata. Exista o tensiune acolo intre ei. Si nu cred ca e o tensiune de natura profesionala… Ea a si spus ca ii place de Chirila, deci este ok. Hei, hei, nu se stie”, a spus Smiley la showul de talente difuzat de ProTV.

                                               

Tudor Chirila nu a intarziat prea mult si i-a transmis colegului sau de platouL “Mda… Mie mi se pare ca Smiley o trage mai mult de codita pe Irina si ca este si este un fel de-al lui, elegant, de arunca, de a pasa o pisica in curtea mea. Daca e stau bine si sa ma gandesc si la istoria blind-urilor e ciudat cum vine asta de la Smiley. Cel care tachineaza este el.”

Solistul trupei “Vama” are o relatie de peste sase ani cu Iulia, insa cei doi sunt foarte discreti in ceea ce priveste viata lor privata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here