Bianca Dragusanu si Alex Bodi sunt din nou impreuna, iar cei doi au fost recent chiar si nasi de botez. Barbatul a facut niste declaratii neasteptate despre actuala sa iubita si a tinut sa precizeze ca ar vrea chiar si sa ii propuna acesteia o afacere in doi.

Desi nimeni nu se mai astepta ca Alex si Bianca sa mai fie vreodata impreuna, ei bine, lucrurile au luat o alta intorsatura. Se pare ca cei doi sunt iar impreuna si chiar se inteleg mai bine ca niciodata. Alex a declarat ca sunt foarte fericiti impreuna si ca totul le este ok, considerand chiar ca a boteza pe cineva este un lucru benefic. Secretul lui pentru o relatie fericita este… fara secrete in cuplu. Bianca este pentru el o femeie care stie cum sa se comporte in preajma lui, cum sa puna problemele. Cei doi sunt pe aceeasi lungime de unda, iar el se gandeste chiar sa ii propuna sa faca o afacere impreuna.

„E un lucru bun sa botezi pe cineva. Suntem fericiti. E ok, totul e foarte ok. Posibil amandoi…”, a spus Alex Bodi. „Sa nu existe secrete, asta e secretul. Nu pot sa o compar sau sa compar relatiile. In cuplu se completeaza unul pe celalalt. Trebuie sa existe mai multe chestii ca sa functioneze o relatie. Stie cum sa ma ia. E o femeie cu care pot sa povestesc, pot sa ii propun niste afaceri pe viitor. Pot sa ma consult cu ea. Vede anumite lucrui asa cum le vad eu”, a mai adaugat acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here