In urma cu mai bine de doi ani, scandalul momentul a fost decizia de a divorta a lui Cristi Borcea. Cei doi au avut parte de o nunta ca in povesti si doi copii extraordinar de frumosi. Isi declarau dragostea ori de cate ori aveau ocazia si pareau de nedespartit!

Fostul actionar dinamovist a vrut sa inceapa o relatie cu fosta sotie a lui Cristian Boureanu, iar pentru a asta a fost nevoit sa divorteze de Alina Vidican. La momentul respectiv, Alina a aparut la cateva emisiuni televizate pentru a impiedica acest divort, insa deznodamantul nu l-a putut schimba nici asa. Tot scandalul mediatic nu a facut decat sa inrautateasca relatia cu fostul actionat al echipei Dinamo Bucuresti.

Aceasta nu a avut nicio alta relatie pana in prezent, iar surse din anturajul acesteia pun pe seama faptului ca l-a iubit foarte mult pe Cristi Borcea. S-a rezumat la a spune despre Valentina Pelinel ca nu se astepta sa aiba o relatie cu fostul ei sot pentru ca si-au petrecut foarte multe vacante impreuna atunci cand era casatorita cu Boureanu.

Si cum timpul rezolva toate ranile, Alina s-a adunat si a inceput sa faca schimbari in viata, iar prima a fost sa inveteasca in imaginea sa. Si-a facut nenumarate operatii estetice: a intervenit asupra pometilor, si-a schimbat silicoanele, si-a facut rinoplastie, si-a ridicat, estetic, buricul, considerand ca cele doua nasteri si-au pus amprenta asupra corpului ei. A apelat la cei mai cunoscuti medici din Statele Unite, mai exact in Miami, iar costul acestora a depasit lejer 60.000 de euro.

                                               

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here