Iarna care ne asteapta in acest an va fi una foarte grea. S-a preconizat ger, viscol si zapezi foarte mari. Iarna se va intinde pe parcursul a cinci luni, pana in martie. Zilele de frig extrem vor incepe inca din data de 21 noiembrie. Dezvaluirile pe care le face numerologul Mihai Voropchievici.

Cunoscutul numerolog, Mihai Voropchievici, este cel care a facut previziunile pentru aceasta iarna, inspirandu-se din numerologie. Aceasta a prezis ca incepand cu sfarsitul lunii noiembrie va incepe frigul: “Pentru noiembrie pana la 14 noiembrie cer senin cu alternante destul de minore. Pe 15 va fi zapada. Intre 16 si 20 noiembrie o sa fie mai intunecat, mai innorat, cu alternante si de vant si de temperaturi scazute, dar nu foarte scazute.”

Insa din luna decembrie teperaturile vor ajunge si la 2 – 3 grade Celsius. Acesta a spus ca de craciun vom avea parte de zapada si temperaturi sub pragul inghetului, insa abia dupa aceasta perioada pricipitatiile sub forma de ninsoare vor creste in intensitate: “Dupa aceasta perioada, trebuie sa ne pregatim pentru ce este mai rau. Vine o perioada grea, cu viscole. Nici de Craciun si Revelion nu va fi mai bine.”

Potrivit calculelor facute de cunoscutul numerolog, acesta afirma ca primele trei zile ale anului vor fi mai linistite, fara foarte multe precipitatii, insa lucrurile se vor schimba incepand cu a patra zi a anului, cand vor cadea precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Un interval pentru care acesta nu poate sa spuna exact cum va fi vremea este intre 13 si 18 ianuarie: “este destul de confuz, adica putem, avea niste alternante, efectiv sa dea orice prognoza peste cap.”

Nici in luna februarie nu vom scapa de ninsori abundente, mai ales in prima jumatate a lunii, urmand ca cea de-a doua jumatate sa fie urmata de ger si temperaturi la limita inghetului. Acesta afirma ca si luna martie va fi una destul de friguroasa, abia din a doua jumatate a lunii temperaturi vor incepe sa creasca si vom simti ca vine primavara in adevaratul sens al cuvantului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here