Elena Ionescu este o cunoscuta cantareata in Romania. Fosta componenta a trupei Mandinga, cu care a cunoscut succesu, este fericita mamica a unui baietel inca din luna august. Au ales sa il crestineze week-end-ul trecut si le-au fost alaturi cele mai importante persoane din viata lor.

Este castaorita cu Dragos Razvan Stanciu si de curand au devenit parinti. Baietelul a primit nota zece la nastere si a avut o greutate de 2,900 kilograme. La momentul respectiv, sotul Elenei a declarat ca deja au ales primul nume al baietetlului, dar inca nu s-au decis pentru cel de-al doilea: “Il cheama Razvan si ne gandim mai departe. S-ar putea Razvan Andrei, dar ne mai gandim.”

Celor doi soti le-au fost alaturi familiile si prietenii cei mai apropiati. Si-au dorit o petrecere restransa, cu oameni foarte dragi lor.

Pe parcursul slujbei religioase atat parintii, cat si cele doua nase de botez ale micutului Razvan au fost extrem de emotionate, abia si-au stapanit lacrimile. Adina Postelnicu, fosta componenta a trupei Heaven, si sora sa au devenit “parinti spirituali” pentru baietelul Elenei. In biserica, blonda de la Heaven nu a reusit sa isi mai stapaneasca lacrimile in momentul in care a inceput sa citeasca Crezul: “Am avut ceva emotii, normal. Mai ales cand am citit Crezul, e o incarcatura aparte.”

Dupa terminarea slujbei, cei prezenti au plecat catre restaurant. Dar au avut parte si de o surpriza: au venit mai multi invitati decat se asteptau: “Planurile noastre s-au amestecat, au mai venit persoane la care nu ne asteptam. Important e ca am ajuns mai devreme si facem cartile impreuna cu nasele.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here