Alin Andronic a fost unul dintre cei mai iubiti concurenti de la “Exatlon”. Acest lucru s-a vazut si pe retelele de socializare dupa ce s-a anuntat nou castigator al sezonului 2. Barbatul a incercat sa linisteasca apele, insa fanii emisiunii l-au vazut adevaratul castigator, iar parerea aceasta nu le-o poate schimba nimeni.

Dupa incheierea concursului, acesta s-a intors in Germania, acolo unde este stabilit, insa a ramas in atentia fanilor. Pentru ca are un deosebit respect pentru ei, Alin petrece destul de mult timp raspunzand mesajelor si marturiseste ca este o placere sa tina legatura cu lumea care l-a sustinut.

Recent, acesta a primit o propunere la care nu se astepta. De departe, dupa Alin ar intoarce capul orice femeie. Acelasi lucru l-a remarcat si Catalin Botezatu, celebrul designer roman, care isi doreste ca barbatul sa faca parte din trupa sa de manechini.

In trecut, Alin a mai cochetat cu modelingul, realizand cateva sedinte profesionale, dar si defiland pe podium, insa nu s-a facut remarcat inca de atunci, ramanand doar la stadiul de pasiune. Designerul este mereu in cautare de noi talente, avand nenumarate prezentari de moda in tara, dar si in strainatate, mereu cautand sa se apropie de perfectiune.

Catalin Botezatu vede un mare potential in fostul concurent de la “Exatlon” si isi doreste sa i se alature: “L-am remarcat de la inceput pe Alin. Arata foarte bine, este inalt, are un chip interesant… Oricand isi doreste, eu il astept sa defileze la o prezentare de-a mea si daca se descurca si se simte in largul lui, va avea un loc in echipa mea. Uite, Alin, iti fac o oferta… Ai vrea sa te alaturi trupei mele la o prezentare? Esti un barbat cu mult potential si cred cu tarie ca locul tau e in showbiz.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here