Adriana Bahmuteanu a ajuns in atentia presei prin lungul sir al casniciilor si divorturilor de cunoscutul om de afaceri, Silviu Prigoana. Povestea celor doi este demna de subiectele unei productii sud americane, parand ca au pierdut sirul certurilor si impacarilor.

Desi au impreuna doi baieti, celor doi le este din ce in ce mai greu sa se inteleaga. Nu o pot face nici macar de dragul celor mici si stau din proces in proces. Adriana Bahmuteanu a fost ani la rand prezentatoare TV, insa a renuntat la acest job pentru a fi cat mai aproape de cei doi baieti ai sai si a se implica activ in cresterea lor.

Pentru aceasta, anul 2018 a fost unul plin de experiente, nu neaparat toate placute, dar din care a tras o invatatura, pe care a vrut sa o impartaseasca si cu prietenii sai virtual. In prag de an nou, aceasta si-a indemnat cunoscutii sa ii urmeze exemplul:

“Ce-am invatat in 2018? Sa iau viata asa cum e, sa ma bucur de lucruri simple, sa renunt la a mai judeca pe altii si, in general, sa imi vad de treaba mea fara sa-mi pese de gura lumii. Sa traiesc clipa pe de-a-ntregul si sa pastrez in jurul meu doar oamenii valorosi, adevarati, carora le si multumesc acum pentru ca exista in viata mea. Sa dau si sa primesc iubire neconditionata, sa inteleg ca banii nu aduc neaparat fericirea, sa nu mai fac lucrurile doar pe jumatate, sa renunt la a-i mai salva pe unii care de fapt nu vor sa fie ajutati!!!

Ce-mi doresc in 2019? Sa mi se concretizeze dorintele, sa mi se implineasca rugile si sa ajung acolo unde imi doresc, si stiu ca asa va fi!!! La fel ca fiecare dintre voi!!! Va doresc sa aveti cat mai multe dorinte implinite!!! La multi ani!!! Viata e frumoasa, traiti-o la maxim!!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here